GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 599,-
LEVERING 4-7 HVERDAGE
KUNDESERVICE +45 42 80 40 47 Man-Tor 16-17 Fre 9-17
DANSK WEBSHOP siden 2017

Kør med selvtillid: Sikkerhed og komfort for ladcykler

Oprettet d.

Kør med selvtillid: Sikkerhed og komfort for ladcykler
Kør med selvtillid: Sikkerhed og komfort for ladcykler

Ladcykler er blevet et populært valg for familier, der leder efter et miljøvenligt alternativ til biler. Ikke alene giver disse cykler en effektiv måde at transportere varer og endda børn på, men sikkerhed og pålidelighed er også afgørende aspekter, som brugerne bør være opmærksomme på. Dæk er en af ​​de vigtigste dele af cyklen, de giver greb, punkteringsmodstand og komfort. At vælge det rigtige dæk til din ladcykel er derfor meget vigtigt.

Første rigtige dæk til ladcykler

Schwalbe Pick-Up er designet som en arbejdshest til ladcykler: med sin stærke karkasse kan dækket bære enorme vægte på op til 350 kg. Dette gør dækket ideelt til sikker transport af tunge og værdifulde læs på cyklen. Med sin robuste konstruktion og gribende slidbane tilbyder Schwalbe Pick-up dækket en stabil og sikker køreoplevelse. Dette gør det ideelt for forældre, der ønsker at transportere deres børn sikkert på cykel, vel vidende at de kan stole på pålideligheden af ​​dette dæk. Udover den sikreste punkteringsbeskyttelse takket være den seks-lags Super Defense karkasse, er Pick-Up'en også produceret med Fair Rubber.

For mere komfort

Schwalbes Big Ben Plus og Super Moto-X tilbyder ikke kun sikkerhed, men giver også betydelig komfort under kørsel. Big Ben Plus har et stort volumen for optimal naturlig affjedring og komfort, ideel til ladcykler uden affjedring. Dækket har endnu bedre punkteringsbeskyttelse takket være Double Defense Greenguard: et kombineret lag af Green Guard under slidbanen og SnakeSkin på sidevæggene.

Super Moto-X har også meget god beskyttelse mod punkteringer takket være Double Defense-teknologien. Ballon-e-cykeldækket er velegnet til vejbrug og asfalterede skovstier, fra kompakte til last- og by-SUV-cykler.

Air Plus, cykelslangen der holder

Air Plus inderslangen er ideel til cyklister, der vælger punkteringsmodstand og bekvemmelighed. Slangen har en højere lufttæthed takket være en større andel ren butyl. Air Plus giver bedre beskyttelse mod punkteringer og snit takket være cirka 70 % større vægtykkelse. Schwalbe Air Plus cykelslangen er ideel til elcykler og ladcykler og til alle cyklister, der ønsker at cykle let og pumpe mindre. Cykelslangen er 100 % genanvendelig og fås i alle gængse dækstørrelser.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar