GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
LEVERING 4-7 HVERDAGE
KUNDESERVICE 42 80 40 47
45 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Kære cyklist! Velkommen hos cykelonline.dk

Vi er så glade for at se dig i vores webshop! Lad os nu fortælle lidt om hvem vi er. Cykelonline.dk holder til Thy i det nordvestlige Jylland, mellem Limfjorden og Vesterhavet, tæt på Nationalpark Thy og det berømte Cold Hawaii i Klitmøller. Er du til cykling og surfing, så er vores område bestemt et besøg værd!
 
De bedste cykler til de fornuftige priser
Hos cykelonline.dk er vi overbeviste, at kvalitets cykler ikke behøver at koste en bondegård. Vores mål er derfor at tilbyde de bedste cykler, der findes på markedet, til de fornuftige og rimelige priser.

Hos os finder du et bredt sortiment af cykler, startende fra de små 12” børnecykler med støttehjul til de helt store 29”. Du finder hos os fra Holland, Belgien, Polen og Tyskland - klassiske retrocykler til børn og voksne, juniorcykler, cykler med gear, hånd- og fodbremse, hverdagscykler med frontlad og bagagebærer, samt de søde pigecykler med dukkestol, cykelkurv og frynser. Du finder hos os også de praktiske elcykler, samt foldecykler 


Du finder blandt andet følgende cykelmærker hos cykelonline.dk
  
PMG med brands PopalSupersuper – smart design og robust kvalitet til en pris, der passer til alle! – dette er Popal’s motto.
Tre hollandske brødre, Sley, Daniël og Aryan Popal har lært af deres far, der havde møbelforretning i Utrecht, de gode salgstricks: sælge produkt af god kvalitet og yde en god service. At se en tilfreds kunde går ud af døren ved vidende, at han eller hende vil være glade for at vende tilbage.
En dag deltog faderen i en møbelmesse. Og for at tiltrække kundernes opmærksomhed til hans møbler, gav han en cykel med i handlen. Men det vidste sig, at cyklerne blev mere populære end selve møblerne.
I 1999 var familien samlet for at lægge planer. Møbelforretningen blev omdannet til cykelforretning. Men noget, der manglede. Hollandske cykelmarked bestod på det tidspunkt enten af dyre luksus mærker eller af meget billige, men af elendig kvalitet. En god cykel til en rimelig pris – det eksisterede simpelthen ikke! Popal-brødrene besluttede sig at lave om på det ved at starte sin eget cykelproduktion. De første ægte Popal cykler rullede af samlebåndet i 2003. Og siden da har virksomhed udviklet et utal af modeller: fra ladcykler til foldecykler, og alt derimellem.

Den anden hollandsk cykelbrand, som du finder på cykelonline.dk, er AmigoAmigo cykler, balancecykler mm. er eget mærke af TOM TWM B.V., som er stor B2B forhandler i Holland. Med sit eget cykelmærke ønsker TWM at producere cykler til meget konkurrencedygtige priser, og gør dem tilgængelige for alle. Amigo gør også din fritid bare en lille smule sjovere!

Romet er den største producent af cykler i Polen og et kultmærke på cykelmarkedet siden 1948. Romet skaber cykler i en fuld produktionsprocess - fra design, over 3D rammeprint, laboratorietest af cykelkomponenter til produktion af stel. Man producerer i Polen ikke kun stel, men også fælger og hjul. Teknologien til at producere stel på automatiserede linjer giver dig mulighed for at markant forkorte hele produktionsprocessen og garanterer også fuld kontrol over kvalitet og produktionen. Romet's specialiseret forskningsinfrastruktur og innovativ teknologi, herunder: 3D-scanning, 3D-print, MES-analyse og CAD-software, har en målbar indflydelse på den endelige produktkvalitet. Det tætte samarbejde mellem udvigklings afdelingen og produktionen sikrer optimering af kvalitet allerede på designstadiet. Det at cyklerne produceres her i Europa sikrer reduktion af fragtomkostninger og leveringstiden, og giver mulighed for at tilbyde højkvalitets cykler til meget konkurrencedygtige priser. Romet's fabrikker har det samlede areal på 65.000 kvm, hvor der produceres omkring 400.000 cykler. I øjeblikket sælges Romet cykler på 50 markeder rundt om i verden.
 Vi står klar til at hjælpe dig
Er du nu i tvivl om noget eller har brug for hjælp er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 42 80 40 47 Man-Fre fra 9-17. Du kan også kontakte os på mail cykelonline@cykelonline.dk, som vi besvarer hurtigst muligt.

Fragt fra 39 kr, ved køb over 499 kr leveres fragtfri. (gælder dog ikke for ikke brofaste øer her vil der tilkomme et Ø-tillæg)


Kundecenter åbningstider

Mandag: 9:00 - 17:00
Tirsdag:  9:00 - 17:00
Onsdag:  9:00 - 17:00
Torsdag: 9:00 - 17:00
Fredag:  9:00 - 17:00

 Ole Stensgård Pedersen
Norsvej 20 
7700 Thisted
tlf.  42804047
e-mail: cykelonline@cykelonline.dk
CVR: 15104287
SE: 33476566

Bank:
Sparekassen THY  
Storetorv 1
7700 Thisted
tlf. 99195000
Reg.nr. 9090 konto nummer  0002306735
Hvis du er blogger / influencer
Vi får dagligt henvendelser fra bloggere og influencer - tusind tak for den store interesse! Desværre kan vi ikke indgå et samarbejde med dem alle. Derfor, og også grundet vores travlhed, vil vi kun besvare de henvendelser, der har vores interesse.