GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 599,-
LEVERING 4-7 HVERDAGE
KUNDESERVICE +45 42 80 40 47 Man-Tor 16.00-1700 Fre 9.00-17.00
DANSK WEBSHOP siden 2017

Jeg bruger ikke min el-cykel om vinteren, hvordan passer jeg stadig godt på min elcykel

Oprettet d.

Jeg bruger ikke min el-cykel om vinteren, hvordan passer jeg stadig godt på min elcykel

Er du en, der kun cykler, når solen skinner? Ingen grund til bekymringer! Her er nogle tips, som vil hjælpe dig med at passe godt på din el-cykel, når du ikke bruger den i et stykke tid:

  • Tip # 1 - sørg for at rengøre din cykel, når du stiller den til vinteropbevaring
  • Tip # 2 - læg ikke batteriet tomt til vinteropbevaring: sørg for, at det er opladet til 50 %, og opbevar det ved stuetemperatur
  • Tip # 3 - vil du cykle efter lang tid? Der er desværre stor chance for at dækkene er uden luft
  • Tip # 4 - lad ikke din cykel stå i regnen, opbevar den helst i tørt rum, hvis du vil undgå at der komme rust på din cykel

Klik her og tjek vores udvalg af diverse midler til vedligehold af din cykel, som vil hjælpe dig at bevare den flot og i den bedste stand længst muligt.

Hvis uheldet skulle være ude og dine cykeldæk er uden luft, så har vi et godt udvalg af kvalitets cykelpumper - klik på billedet for at tjekke udvalget:

Cykelpumpe

 

Har din cykel brug for en mindre reparation, så har vi et godt udvalg af reservedele til cykler, hvor du finder cykeldæk og slange, bremseklodser og kabler, pedaler, skærme osv., samt elmotorer til elcykler, display, samt elcykel batterier og opladere.

Smarte cykelcovers vil hjælpe dig at beskytte din cykel mod regn og uvejr, hvis du ikke har mulighed for at stille den et tørt sted til opbevaring - klik på billedet herunder og tjek udvalget, hvor du finder cykelovertræk til alle cykel modeller inkl. trehjulede cykler til voksne, ladcykler mm., samt beskyttelse til display på din elcykel:

cykelovertræk

Hvis du opbevarer din cykel indendørs evt. i din lejlighed, så denne smarte cykelcover til indendørsbrug vil hjælpe på at undgå at din bolig bliver tilsnavset fra din cykel. Coveret er også god til brug under transport, da den samtidig beskytter din cykel mod ridser: 

Cykelovertræk til transport og indendørs opbevaringUd over denne model har vi også et overtræk til fuld beskyttelse af din cykel, den finder du her

Tjek vores cykeltilbehør kategori, hvor du finder alt, hvad du skulle bruge til din cykel.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar